03/376 86 60 Neem contact met ons mail ons

Hygiënediensten voor scholen

Wij bieden innovatieve hygiëneoplossingen om scholen te helpen de hoogste hygiënenormen te garanderen - ter bescherming van de studenten, het personeel, bezoekers en de gebouwen zelf.

Ondersteuning van scholen om mensen te beschermen en levens te verbeteren 

De prioriteit in de onderwijssector is een veilige en gezonde leer- en ontwikkelomgeving te bieden voor leerlingen en medewerkers. Gezond blijven en ziektes voorkomen is een hele uitdaging in een omgeving waar onderling contact tussen mensen door leren en spelen wordt aangemoedigd, maar het is tegelijkertijd een basisvereiste voor scholen.

Geïntegreerde hygiëne

Een op maat gemaakte aanpak voor betere hand-, oppervlakte- en luchthygiëneoplossingen ter bescherming en voorkoming van ziekte. Deze diensten zijn zo ontworpen dat ze samenwerken om de infectieketen te helpen doorbreken. Onze deskundigen zullen uw locaties beoordelen en adviseren waar hygiëneoplossingen moeten worden gebruikt.

Innovatieve handhygiëne

Een goede handhygiëne is een van de eenvoudigste en effectiefste manieren om de verspreiding van ziektekiemen tegen te gaan. Onze bekroonde no-touch reeks oplossingen voor handen wassen, drogen en ontsmetten helpt bij het bevorderen van een betere handhygiëne, zowel binnen als buiten de sanitaire ruimte.

Luchtreiniging

Het verminderen van het risico op overdracht van COVID-19 en andere ziekten via de lucht is van cruciaal belang. Onze VIRUSKILLER™ en InspireAir 72 HEPA 13 luchtreinigers zijn ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de overdracht van besmettelijke ziekten te stoppen, waardoor binnenruimtes veiliger worden voor iedereen.

Voorzorgsmaatregelen desinfectie

Ontsmettingsdiensten met voorzorgsmaatregelen helpen een hoog niveau van hygiëne te handhaven. Onze hoogopgeleide technici leveren professionele, regelmatige ontsmettingsdiensten om bedrijven te beschermen tegen besmettelijke bacteriën, virussen en ziekten.

Verbeterde sanitaire voorzieningen

Het innovatieve assortiment hygiëneoplossingen van Initial verbetert sanitaire ruimten, lobby's, restaurants en gemeenschappelijke ruimten. Het Signature-gamma combineert stijl met functionaliteit en helpt de hygiënenormen voor sanitaire ruimtes te herdefiniëren.

Kostenefficiënt en betrouwbaar

Onze diensten en oplossingen zijn ontworpen om een blijvende waarde te bieden, de bedrijfskosten te verlagen en voorspelbare uitgaven mogelijk te maken. Ze verminderen verspilling van verbruiksgoederen en zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Flexibele serviceplanning zorgt ervoor dat de oplossingen op voorraad zijn en beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt.

Hygiëneoplossingen van hoge kwaliteit om aan de behoeften van uw leerlingen en medewerkers te voldoen

Initial staat u bij met het in kaart brengen van de gevaren en de risico’s. Daarbij kunnen wij verschillende oplossingen bieden die u helpen te beantwoorden aan de verwachtingen van uw personeel en leerlingen. Dit natuurlijk binnen een geheel wettelijk kader. Onze oplossingen zijn deskundig ontworpen om te voldoen aan de vereisten van uw school.

Een bekroond assortiment handhygiëneproducten en handzepen en -ontsmettingsmiddelen, geformuleerd om zeer effectief te zijn tegen bacteriën en virussen.

Onze diensten voor oppervlaktehygiëne desinfecteren en ontsmetten oppervlakken, apparatuur en vloeren met effectieve oplossingen die tot 99,99% van de bacteriën en virussen kunnen doden.

Schone, veilige lucht is belangrijker dan ooit. Onze luchtzuiveringsoplossingen kunnen tot 99,9999% van de deeltjes in de lucht, inclusief ademhalingsdruppeltjes, verwijderen.

Onderbreek de reis van de bacterie

Goede hygiënepraktijken zijn essentieel om de overdracht van ziektekiemen te verstoren en gebouwen en de mensen daarin te beschermen tegen verdere risico's, vooral op kruisbesmettingshaarden.

Bekijk de video over de reis van de kiem om te zien hoe gemakkelijk vaak aangeraakte oppervlakken een bron van besmetting kunnen zijn voor zowel personeel als studenten.