Rentokil specialist hygiene technican deblocking a urinal

Neem contact met ons op via 03/376 86 60  of mail ons

Dieptereiniging Sanitair

De dagelijkse reiniging en de effectieve verwijdering van vuil en roet op het oppervlak is een essentieel onderdeel voor een schone en opgeruimde sanitaire omgeving. Om de opeenhoping van verborgen ingebedde ziektekiemen en bacteriën te voorkomen is echter een gespecialiseerde, dieptereiniging vereist om er volledig voor te zorgen dat u een hygiënische sanitaire ruimteomgeving voor uw bezoekers en personeel biedt.

Dieptereiniging Sanitair

 • Naast de toiletten, urinoirs en wastafels worden de vloeren, muren en andere armaturen in de sanitaire ruimte schoongemaakt en ontsmet, met eventuele kleine reparaties. Defecte pluggen, voegen en afdichtmiddel worden vervangen. Dit verwijdert de geurveroorzakende bacteriën volledig uit de sanitaire ruimte.

 • Het leidingwerk en de urinoir worden ontstopt, de urinezoutafzettingen worden verwijderd, zodat de afvoer buizen weer goed door stromen. Afval wordt deskundig verwijderd. De Rentokil Specialist Hygiene dieptereiniging vebetert de hygiënestandaard die u biedt en verlengt de levensduur van uw sanitaire voorzieningen.

Geblokkeerde urinoirreiniging

We zijn gespecialiseerd in geblokkeerde urinoirs, die regelmatig voorkomen in uw toilet ruimtes.

Kenmerken van onze Service

 • Om de hygiënenormen van uw sanitaire ruimte verder te beschermen, gebruikt Rentokil Specialist Hygiene een langdurige oppervlakreiniger, die uw sanitaire ruimte tot 24 uur bescherming biedt tegen bacteriën. Deze dienst helpt de verspreiding van schadelijke bacteriën te voorkomen of te verminderen.

 • Kenmerken van onze service zijn onder meer:

  • Verwijdert aangekoekte schadelijke bacteriën en elimineert onaangename geurtjes
  • Verlengt de levensduur van sanitaire voorzieningen en leidingwerk
  • Verbetert het cosmetische uiterlijk
  • Vermindert het risico op infectie
  • Verbetert hygiëne

Rentokil Specialist Hygiene Dieptereiniging Sanitair

Ons opgeleide team van specialisten Dieptereiniging Sanitair bestrijkt heel de Benelux vanuit verschillende lokale vestigingen. Het team staat klaar en is beschikbaar om al uw sanitaire ruimtes te reiningen met hun specifieke kennis en dit voor alle verschillende bedrijfstakken en sectoren.

Hoe kunnen we u helpen?

Zoek uw dichts bijzijnde vestiging

Zoeken


Ik zoek hulp met...

Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bel ons: 03/376 86 60  

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

Login