03/376 86 60 Neem contact met ons mail ons

Signature reeks sanitaire ruimte

Onze Signature-toiletproducten verhogen uw hygiëne standaarden met functionele en moderne producten. Neem vandaag nog contact op met de experts van Initial.

Breng uw sanitaire ruimtes en hygiënenormen op een nieuw peil. Onze Signature-producten zijn onderscheiden met de eervolle Red Dot voor hun superhygiënische functionaliteit en strakke, eigentijdse vormgeving.

De Signature-serie is buitengewoon robuust en bevat een aantal sensors en antibacteriële technologieën die de verspreiding van ziekteverwekkers voorkomen. De apparaten zijn intuïtief en gebruikersvriendelijk en gaan moeiteloos op in elke omgeving.

Ontdek de Signature-reeks

Automatisch, handvrij systeem biedt stille en hygiënische oplossingen voor vrouwen.

Beschermt toiletten en urinoirs tegen de opbouw van kalkaanslag en bacteriën.

Biedt extra zekerheid en een ander hygiënepeil in de toiletruimte.

Eenvoudig en stijlvol met een buitengewoon hygiënisch antibacterieel oppervlak.

Maak uw handhygiëne- procedure compleet en stop de verspreiding van ziekteverwekkers.

Geeft automatisch verwelkomende geuren af in uw toiletruimtes, eenvoudig en probleemloos.

De toiletrolhouders van Intial zorgen voor een hygiënische en kostenbesparende oplossing. De grote toiletrolhouder hoeft u minder vaak bij te vullen!

All of our colours

Vind hygiënediensten bij u in de buurt

Locatie niet beschikbaar

Over Initial

Initial Benelux biedt hygiëneoplossingen voor sanitaire ruimtes. De groep heeft meer dan 100 jaar ervaring met een ruim aanbod aan hygiënediensten op maat voor bedrijven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan levering en onderhoud van producten als luchtverversers, ontsmettingsmiddelen, damesverbandcontainers, handdrogers, en zeepdispensers.