03 376 86 60 Neem contact met ons mail ons

Hygiënediensten Antwerpen

Initial Hygiene werkt op basis van een netwerk van regionale vestigingen met klanten van elke omvang, in vele verschillende sectoren over het hele land.

Wij bieden een nationale dekking, gekoppeld aan de uitgebreide middelen van de Rentokil Initial group, maar onze focus blijft gericht op lokale dienstverlening.

Onze techniekers bevinden zich vlakbij Antwerpen

Brandekensweg 2
Schelle
2627

Bel ons nu via het nummer 03 376 86 60
Maandag - Vrijdag, 8:30 - 17:00h

Ons team van experten helpt u bij elke stap om uw bedrijf hygiënisch veilig te houden en uw mensen en gebouwen te beschermen. 

Onze afdeling in Antwerpen servicet onder andere deze plaatsen:

 • Berchem
 • Borgerhout
 • Deurne
 • Hoboken
 • Wilrijk
 • Mortsel
 • Merksem
 • Schoten
 • Wommelgem
 • Wijnegem
 • Zwijndrecht
 • Burcht
 • Sint-Niklaas
 • Lier
 • Turnhout
 • Brasschaat

Onze afdeling in Antwerpen levert de volgende diensten:

Sanitaire Producten | Luchtzuivering | Handhygiëne | Oppervlakhygiëne | Reiniging luchtkanalen

Commerciële hygiënediensten in Antwerpen

Ons commerciële hygiëneteam, gevestigd in Antwerpen, is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het hygiënisch veilig houden van hun gebouwen. Zo leveren we oplossingen in onder andere handhygiëne, opppervlakhygiëne en dieptereiniging sanitair aan plaatsen zoals Borgerhout, Berchem en Deurne. We werken nauw samen met lokale bedrijven in Antwerpen om toonaangevende, innovatieve hygiëneproducten en -diensten te leveren.
Wij bieden commerciële klanten een gepersonaliseerde en nationale account management service aan met één centraal aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat de lokale dienstverlening effectief, consistent en volgens de afgesproken serviceniveaus wordt uitgevoerd.

 

Wetenschap en innovatie
Ons team van scheikundigen, microbiologen en formuleerders voor productontwikkeling zorgt ervoor dat onze oplossingen in laboratoria worden getest en door de regelgevende instanties worden goedgekeurd.
Lokale technici
Onze vakkundig opgeleide technici leveren service en advies van de hoogste kwaliteit om veiligere werkomgevingen te creëren.
Vertrouwde expertise
Al meer dan 100 jaar helpen wij bedrijven hun personeel en klanten hygiënisch veilig te houden.

Vaak gestelde vragen

Wij helpen u bij elke stap om uw bedrijf hygiënisch veilig te houden en uw mensen en gebouwen te beschermen. Als u vragen heeft over de meest geschikte hygiëneproducten of -diensten voor uw bedrijf, neem dan contact op met Initial Antwerpen of zoek in honderden vragen van bedrijfseigenaren net als u.

Hoe kunnen wij helpen het ziekteverzuim in uw bedrijf terug te dringen?

Enkele voorbeelden:
- Onze dispensers voor handdesinfecterende- of alocholgel en "Ultra protect"-foam garanderen een residuaal effect van 6 uur voor handen en 24 uur voor oppervlakken, in tegenstelling tot de traditionele alcoholische gels.

- Onze luchtzuiveraars zijn door de overheid gecertificeerd. Wij brengen schone lucht in uw bedrijf. Onze luchtzuiveraars vernietigen onder andere het coronavirus. Wij zorgen voor het onderhoud en de goede werking van de toestellen.

Hoe kunt u ons helpen onze ecologische voetafdruk te verkleinen?

Ook hier enkele voorbeelden:
- Door onze damesverbandcontainers niet langer in onze voertuigen te vervoeren, besparen we ook gewicht in onze vrachtwagens, waardoor we minder CO2 uitstoten en onze klanten een extra service kunnen bieden.

-Batterijen worden ingezameld en aan Bebat aangeboden, parfumvullingen worden gesorteerd en in een speciale container verzameld.

Om het goede doel Cool Earth te steunen, hebben we in 2019 in totaal 1700 hectare regenwoud beschermd. Ons doel is om tegen 2040 CO2-neutraal te zijn met al onze activiteiten in de 88 landen.

Hoe kunnen wij u helpen met covid-19?

Onze dispensers van alcoholvrije handdesinfecterende gel of schuim en "Ultra protect" desinfecterende doekjes garanderen een residuaal effect van 6 uur voor handen en 24 uur voor oppervlakken, in tegenstelling tot conventionele hydroalcoholische gels.
Met onze no-touch reeks kunt u zonder aanraking werken en kruisbesmetting beperken.

In welke sectoren is Initial zoal werkzaam?

We zijn actief in een heel brede waaier aan sectoren, al komen de meeste van onze klanten anno 2022 uit scholen, kantoren, schoonmaakbedrijven of de industrie. Meer info kan je hier vinden.

Waarom kiezen voor Initial?

Wij zijn de hygiëne experts bij uitstek! Initial is de wereldleider op het gebied van hygiëne en aanverwante diensten. In vergelijking met de door u gekende service voor allerhande hygiënecontainers zal u bij elk bezoek een "on-site service" worden aangeboden met reiniging en desinfectie on site. De automaten zijn onmiddellijk beschikbaar, ons European Warehouse is gevestigd in Kallo (België).
Initial is een betrouwbare leverancier die veel belang hecht aan service, transparantie en klanttevredenheid. Bovendien verzorgen we u met een lokaal contact/aanspreekpunt voor een optimale opvolging van de geleverde diensten naar uw wensen.