03 376 86 60 Neem contact met ons mail ons

Over Rentokil Initial

Ontdek waarom Initial de hoogste hygiëne standaarden kan handhaven. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Dit ziet u terug in onze werkwijze. Lees meer!

Rentokil Initial Hygiëne Benelux, onderdeel van de Rentokil Initial Group wereldwijd in meer dan 75 landen actief, is een vertrouwde aanbieder van hygiëneoplossingen. De groep heeft meer dan 100 jaar ervaring met hygiëneoplossingen op maat voor bedrijven.

Rentokil Initial dienstverlening neemt alle hygiëne zorgen weg. Rentokil Initial Hygiëne heeft een ruim aanbod aan hygiënediensten voor sanitaire ruimtes, zoals bijvoorbeeld levering en onderhoud van producten als luchtverversers, ontsmettingsmiddelen, dameshygiënebakken, handdrogers, en zeepdispensers.

We zetten die extra stap als leverancier om de zaken die belangrijk zijn voor u te beschermen en te verbeteren. Rentokil Initial heeft sinds 1903 een wereldwijd netwerk opgebouwd van essentiële ondersteunende diensten, waardoor we nu service voor toiletruimtes en luchtverfrissing kunnen verlenen. De oplossingen van Rentokil Initial zijn gebaseerd op wetenschap en jarenlange ervaring. Ze zijn exact toegesneden op de behoeften van uw bedrijf en worden geleverd zonder uw bedrijfsvoering te verstoren. We onderscheiden ons van onze concurrenten door ons team van microbiologen, productontwikkelaars en service-professionals die voor toonaangevende innovaties zorgen met daarnaast een een serviceteam dat het het hoogste serviceniveau van de markt beidt.

Rentokil Initial investeert actief in onderzoek, ontwikkeling, training, klantenservice en combineert wereldwijd beproefde werkwijzes en past deze aan aan de plaatselijke ervaring, wetgeving en expertise voor onze klanten.

Rentokil Initial jaarverslag

Bekijk de details van wat we doen in onze verschillende bedrijven en markten en met groeikansen en -initiatieven.

Onze aandacht voor het milieu

Duurzaamheid stijgt snel op de prioriteitenlijst van elke organisatie vanwege de toenemende zorgen over maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorgplicht, een sterker bewustzijn van de noodzaak tot milieubescherming, strengere wetgeving en hogere kosten voor afvalverwerking.

Rentokil Initial geeft de toon aan met de ontwikkeling van milieuvriendelijkere, duurzame producten en oplossingen. Onze aandacht voor het milieu sluit precies aan op de manier waarop we werken en bepaalt mede de plaatselijke goede doelen die we ondersteunen.

  • Afvalbeheer: We vinden het heel belangrijk hoe we het afval van onze diensten afvoeren. We zorgen ervoor dat alle afvalbeheeroplossingen voldoen aan de wetgeving ter plaatse en onze experts ontwikkelen samen met klanten een effectief afvalverminderingsprogramma.
  • Productontwikkeling: We ontwikkelen producten, verpakkingen en verbruiksartikelen die zuinig omgaan met energie en het milieu zo min mogelijk belasten
  • Regenwoud redden: Rentokil Initial Hygiene is een trotse sponsor van Rainforest Rescue en het Daintree Rainforest (Buy Back and Protect Forever)-project

Servicebelofte

Plaatselijke teams van Rentokil Initial servicemonteurs leveren iedere dag efficiënt, effectief en discreet service waarmee we onze servicebelofte aan onze klanten over de hele wereld nakomen.

Rentokil Initial is er trots op u met zorgeloze, op maat gesneden service de beste innovatieve oplossingen en professionele klantenzorg te kunnen leveren.

We installeren en onderhouden uw hygiëne-oplossingen, beheren verbruiksartikelen en voeren sanitair afval af overeenkomstig alle ter plaatse geldende hygiëne- en milieuvoorschriften.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik het niet allemaal zelf doen?

We bieden exclusieve kwaliteitsproducten en verbruiksartikelen die uniek zijn voor Initial en die voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Initial serviceteams zijn ook opgeleid om onze service efficiënt en met een constant hoge standaard uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op uw zakelijke activiteiten.

Voor welke bedrijfsgroottes zorgt u?

We zijn actief in het hele land en bedienen enkele van de grootste bedrijven in de Benelux. We schalen op om consistent hoge serviceniveaus te leveren, of u nu een klein bedrijf met één locatie bent of een multisite, multinationale organisatie.

Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

Een van onze deskundige adviseurs komt langs om uw huidige hygiënestandaarden grondig te beoordelen. Zodra we volledig begrijpen wie u bent en wat u nodig heeft, krijgt u specifieke, volledig geciteerde hygiënische oplossingen om aan de tijdbehoeften van uw bedrijf te voldoen.

Biedt Initial de juiste hygiënedienst tegen de juiste prijs?

Initial Hygiene biedt oplossingen op maat die passen bij uw bedrijf en uw budget. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, u heeft altijd één aanspreekpunt wanneer u met Initial te maken heeft. Uw toegewijde accountadviseur biedt deskundig advies op basis van uw hygiënevereisten en is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Is het gemakkelijk om mijn account voor hygiënediensten te wijzigen in Initial zonder onnodige onderbrekingen?

Onze toegewijde accountteams begeleiden u bij elke stap. We hebben jarenlange ervaring met het migreren van klanten van bestaande leveranciers naar Initial Hygiene zonder onderbreking van de service-dekking. We zullen leren hoe u werkt en wat u nodig heeft, en het zal onze taak worden om onze hygiënediensten hierop af te stemmen en te implementeren.

Kan ik mijn spullen laten bezorgen op uren die bij mij passen?

Tijdens uw eerste ontmoeting met onze lokale hygiënedeskundige krijgt u de gelegenheid om uw exacte servicevereisten en voorkeuren te geven, waaraan we ons zullen houden.

Zorgt u voor regelmatige product- en service-updates?

Onze focus op onderzoek en ontwikkeling betekent dat ons aanbod van hygiënediensten voortdurend in ontwikkeling is en we zijn er altijd op gebrand om de meest up-to-date technologische vooruitgang te gebruiken in ons streven om de hygiënestandaards te verhogen met oog voor het milieu. Onze accountadviseurs doen er alles aan om u regelmatig van de laatste relevante informatie te voorzien.

Ik heb een leverancier van hygiënediensten nodig die goed op de hoogte is van hun diensten en producten en of deze geschikt zijn voor een industrieel gebouw of een A-klasse gebouw. Kan uw bedrijf deze dienst leveren?

Betrouwbaar advies is belangrijk voor elk bedrijf. Onze focus op internationaal onderzoek en ontwikkeling betekent dat ons begrip van hygiëne voortdurend in ontwikkeling is, en we zijn er altijd op gebrand om de nieuwste technologie toe te passen in ons streven om de hygiënenormen te verhogen. We zijn trots op het gebruik van een reeks milieuvriendelijke producten en processen en innoveren voortdurend onze manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen. We streven ernaar om betere, meer innovatieve hygiëne-oplossingen te produceren die zijn afgestemd op uw zakelijke vereisten, met oog voor het milieu.

Voer je regelmatig evaluaties uit van mijn sanitaire ruimte / bijkeuken / kantoor om er zeker van te zijn dat deze op niveau is?

Als onderdeel van onze service bieden we een volledig hygiënisch onderzoek van uw pand. Tijdens het onderzoek voert onze hygiënedeskundige beoordelingen uit om een volledig beeld te krijgen van uw behoeften. Het onderzoek omvat de identificatie van risicogebieden in uw hele gebouw.

Onze hygiëne-experts zullen uw site ook tijdens hun regelmatige bezoeken blijven evalueren. Als ze potentiële risico's of verbeterpunten zien, zullen ze ervoor zorgen dat dit onder uw aandacht wordt gebracht.

Vind hygiënediensten bij u in de buurt

Locatie niet beschikbaar

Serviceovereenkomst

De algemene verhuur-en leveringsvoorwaarden bij het afsluiten van een serviceovereenkomst met Initial Belux NV.