03/376 86 60 Neem contact met ons mail ons

Hygiënediensten Brugge

Hou bedrijven jarenlang hygiënisch en veilig. Gelicentieerde, awardwinnende experts in hygiëne. Specialisten in dieptereiniging sanitair, reiniging luchtkanalen en dieptereiniging keuken.

Ontdek de toonaangevende diensten en producten voor de sanitaire ruimtes in uw bedrijf in Brugge:  dieptereiniging sanitair, reiniging luchtkanalen en dieptereiniging keuken.

Onze techniekers bevinden zich vlakbij Brugge

Brandekensweg 2
Schelle
2627

Bel ons nu via het nummer 03/376 86 60
Maandag - Vrijdag, 8:30 - 17:00h

Ons team van experten helpt u bij elke stap om uw bedrijf hygiënisch veilig te houden en uw mensen en gebouwen te beschermen. 

Onze afdeling in Brugge servicet onder andere deze plaatsen:

 • Oostkamp
 • Damme
 • Blankenberge
 • Knokke-Heist
 • Zeebrugge
 • Zuienkerke
 • Jabbeke
 • Zeldegem
 • De Haan
 • Beernem
 • Maldegem
 • Aalter

Onze afdeling in Brugge levert de volgende diensten:

Sanitaire Producten | Luchtzuivering | Handhygiëne | Oppervlakhygiëne | Reiniging luchtkanalen

Commerciële hygiënediensten in Brugge

Ons commerciële hygiëneteam, gevestigd in Brugge, is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het hygiënisch veilig houden van hun gebouwen. Zo leveren we oplossingen in onder andere handhygiëne, opppervlakhygiëne en dieptereiniging sanitair aan plaatsen zoals Borgerhout, Berchem en Deurne. We werken nauw samen met lokale bedrijven in Brugge om toonaangevende, innovatieve hygiëneproducten en -diensten te leveren.
Wij bieden commerciële klanten een gepersonaliseerde en nationale account management service aan met één centraal aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat de lokale dienstverlening effectief, consistent en volgens de afgesproken serviceniveaus wordt uitgevoerd. 

Wetenschap en innovatie
Ons team van scheikundigen, microbiologen en formuleerders voor productontwikkeling zorgt ervoor dat onze oplossingen in laboratoria worden getest en door de regelgevende instanties worden goedgekeurd.
Lokale technici
Onze vakkundig opgeleide technici leveren service en advies van de hoogste kwaliteit om veiligere werkomgevingen te creëren.
Vertrouwde expertise
Al meer dan 100 jaar helpen wij bedrijven hun personeel en klanten hygiënisch veilig te houden.

Vaak gestelde vragen

Wij helpen u bij elke stap om uw bedrijf hygiënisch veilig te houden en uw mensen en gebouwen te beschermen. Als u vragen heeft over de meest geschikte hygiëneproducten of -diensten voor uw bedrijf, neem dan contact op met Initial Brugge of zoek in honderden vragen van bedrijfseigenaren net als u.

Hoe kunnen wij helpen het ziekteverzuim in uw bedrijf terug te dringen?

Onze luchtzuiveraars zijn door de overheid gecertificeerd. Wij brengen schone lucht in uw bedrijf. Onze luchtzuiveraars vernietigen onder andere het coronavirus. Wij zorgen voor het onderhoud en de goede werking van de toestellen.

 

Hoe kunt u ons helpen onze ecologische voetafdruk te verkleinen?

Enkele voorbeelden:
- Wij onderzoeken de mogelijkheid om de gebruikte papieren handdoeken van onze klanten te recycleren, evenals het afval van zeepvullingen, toiletbrilreinigers, enz. M.a.w een gesloten circulaire kring. 

-Door schuimzeep als standaard voor te stellen aan onze klanten, beperken we het waterverbruik op de werkvloer alsook het zeepverbruik.

Om het goede doel Cool Earth te steunen, hebben we in 2019 in totaal 1700 hectare regenwoud beschermd.

Hoe kunnen wij u helpen met covid-19?

Onze dispensers zijn de meest hygiënische op de markt dankzij het ultra gladde oppervlak en de zilverionen die in de toestellen zijn verwerkt. Met onze no-touch reeks kunt u zonder aanraking werken en kruisbesmetting beperken.

Waar worden de zilverionen voor gebruikt?

Het PVC van de dispensers is geïmpregneerd met zilverionen, die bacteriën op het oppervlak neutraliseren. Dit voorkomt de verspreiding van ziektekiemen tussen gebruikers en maakt de dispensers dus extra hygiënisch.

Waar kan ik meer info over de producten en diensten van Initial vinden?

Meer info over onze producten en diensten kan u hier vinden.

 

 

Welke luchtzuiveringsoplossingen zijn beschikbaar voor mijn bedrijf in Brugge?

We have a complete range of air purification solutions available to suit all industry sectors and requirements, whether that's manufacturing, education or in the office. Our world leading, innovative technology can help by protecting health, instilling confidence and boosting productivity.