03 376 86 60 Neem contact met ons mail ons

hygiënediensten voor uw bedrijf

Onze deskundige oplossingen strekken zich uit over alle bedrijfssectoren. In welke sector uw bedrijf zich ook bevindt, wij hebben een reeks hygiënediensten die kunnen worden afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Initial biedt uitgebreide hygiënediensten voor bedrijven met één of meerdere vestigingen in heel België. Elk bedrijf kan rekenen op oplossingen op maat die de overdracht van ziektekiemen en virussen beperken. 

Op basis van onze jarenlange ervaring identificeren we de hygiënische knelpunten en werken we een plan uit om deze aan te pakken. 

De industrie-expertise van Initial

Wij zetten ons in voor bedrijven in een groot aantal sectoren, van horeca en facility management tot voedselverwerking en detailhandel, en bieden expertise op maat om u te helpen hygiënisch veilig te werken, aan de wettelijke voorschriften te voldoen en uw merkreputatie te beschermen.

 

Innovatieve oplossingen afgestemd op de behoeften van uw sector

Onze deskundige technici zetten zich in om u te helpen uw omgeving hygiënisch, veilig en gezond te houden. Hun doel is, vooral in de huidige situatie, de operationele efficiëntie te verbeteren met hygiënenormen in alle faciliteiten, wat een belangrijke bijdrage levert aan de hygiëne en het welzijn van werknemers en bezoekers. 

Gespecialiseerde reinigingsdiensten

Rentokil Initial zorgt ervoor dat mensen worden beschermd tegen de schadelijke invloeden van slechte hygiëne, door dieptereiniging van sanitair en grootkeukens, reiniging van luchtbehandelings- en vetafzuigsystemen, specialistische reiniging & legionellabeheersing en -bestrijding.

Over Initial

Initial Benelux biedt hygiëneoplossingen voor sanitaire ruimtes. De groep heeft meer dan 100 jaar ervaring met een ruim aanbod aan hygiënediensten op maat voor bedrijven.