03 376 86 60 Neem contact met ons mail ons

Hygiënediensten Gent

Hou bedrijven jarenlang hygiënisch en veilig. Gelicentieerde, awardwinnende experts in hygiëne. Specialisten in dieptereiniging sanitair, reiniging luchtkanalen en dieptereiniging keuken.

Ontdek de toonaangevende diensten en producten voor de sanitaire ruimtes in uw bedrijf in Gent: dieptereiniging sanitair, reiniging luchtkanalen en dieptereiniging keuken.

Onze techniekers bevinden zich vlakbij Gent

Brandekensweg 2
Schelle
2627

Bel ons nu via het nummer 03 376 86 60
Maandag - Vrijdag, 8:30 - 17:00h

Ons team van experten helpt u bij elke stap om uw bedrijf hygiënisch veilig te houden en uw mensen en gebouwen te beschermen. 

Onze afdeling in Gent servicet onder andere deze plaatsen:

 • Merelbeke
 • Evergem
 • Lochristi
 • Laarne
 • De Pinte
 • Deinze
 • Nazareth
 • Zelzate
 • Eeklo
 • Aalter
 • Lokeren

Onze afdeling in Gent levert de volgende diensten:

Sanitaire Producten | Luchtzuivering | Handhygiëne | Oppervlakhygiëne | Reiniging luchtkanalen

Commerciële hygiënediensten in Gent

Ons commerciële hygiëneteam, gevestigd in Gent, is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het hygiënisch veilig houden van hun gebouwen. Zo leveren we oplossingen in onder andere handhygiëne, opppervlakhygiëne en dieptereiniging sanitair aan plaatsen zoals Borgerhout, Berchem en Deurne. We werken nauw samen met lokale bedrijven in Gent om toonaangevende, innovatieve hygiëneproducten en -diensten te leveren.
Wij bieden commerciële klanten een gepersonaliseerde en nationale account management service aan met één centraal aanspreekpunt om ervoor te zorgen dat de lokale dienstverlening effectief, consistent en volgens de afgesproken serviceniveaus wordt uitgevoerd. 

Wetenschap en innovatie
Ons team van scheikundigen, microbiologen en formuleerders voor productontwikkeling zorgt ervoor dat onze oplossingen in laboratoria worden getest en door de regelgevende instanties worden goedgekeurd.
Lokale technici
Onze vakkundig opgeleide technici leveren service en advies van de hoogste kwaliteit om veiligere werkomgevingen te creëren.
Vertrouwde expertise
Al meer dan 100 jaar helpen wij bedrijven hun personeel en klanten hygiënisch veilig te houden.

Vaak gestelde vragen

Wij helpen u bij elke stap om uw bedrijf hygiënisch veilig te houden en uw mensen en gebouwen te beschermen. Als u vragen heeft over de meest geschikte hygiëneproducten of -diensten voor uw bedrijf, neem dan contact op met Initial Gent of zoek in honderden vragen van bedrijfseigenaren net als u.

Hoe kunnen wij helpen het ziekteverzuim in uw bedrijf terug te dringen?

Dankzij de zilverionentechnologie en het extra gladde oppervlak van de Signature dispensers kunnen we kruisbesmetting en bacteriegroei op oppervlakken sterk verminderen en tegelijk het ziekteverzuimen in uw bedrijf terugdringen.

 

Waar worden de zilverionen voor gebruikt?

Het PVC van de dispensers is geïmpregneerd met zilverionen, die bacteriën op het oppervlak neutraliseren. Dit voorkomt de verspreiding van ziektekiemen tussen gebruikers en maakt de dispensers dus extra hygiënisch.

Hoe kunnen wij de hygiëne in Gent verbeteren?

Onze luchtzuiveraars zijn door de overheid gecertificeerd. Wij brengen schone en gezuiverde lucht in uw bedrijf. Onze luchtreinigers vernietigen onder andere het coronavirus, pollen e.d.. Wij zorgen voor het onderhoud en een optimale werking van deze toestellen.

Waar kan ik meer info over Initial vinden?

Meer info over ons bedrijf kan u hier vinden.

Waarom kiezen voor Initial?

Verzekerde continuïteit van onze toestellen, met ons eigen R&D departement. Dit laatste garandeert een constante ontwikkeling. Initial is de wereldleider op het gebied van hygiëne en aanverwante diensten. In vergelijking met de door u gekende service voor hygiënecontainers zal u bij elk bezoek een "on-site service" worden aangeboden met reiniging en desinfectie on site. Wij zijn de hygiëne experts bij uitstek!