03/376 86 60 Neem contact met ons mail ons

Overige sectoren

Ons team van deskundigen kan u helpen een veilige en hygiënische werkruimte te creëren voor uw personeel en klanten, wat voor bedrijf u ook heeft. Gebruikmakend van onze aanzienlijke ervaring identificeren we de kritieke hygiënische hotspots en ontwikkelen we een plan dat past bij uw omgeving, waarbij we expertise op maat leveren om u te helpen hygiënisch veilig te blijven en aan de wettelijke voorschriften te voldoen. 

 

Ouderenzorg

Initial biedt geïntegreerde hygiëneoplossingen die de gezondheid en het welbevinden van bewoners en personeel in verzorgingshuizen beschermen. Our integrated hygiene solutions, such as indoor air decontamination solutions, hygienic door handles, no-touch dispensers and kind-to-the-skin soaps, will help to minimise cross-contamination and help prevent infections while reassuring staff, customers and visitors.

Horeca

Van restaurants tot hotels, van bars tot speelhallen: Initial Hygiene biedt de beste oplossingen en diensten om de hygiëne in elke horeca-omgeving op een uitzonderlijk hoog peil te houden.

Voedselverwerkingsindustrie

Ook hier is het van essentieel belang goede hygiënenormen te hanteren, die voldoen aan de regelgeving rond voedselveiligheid. Voorkom kruisbesmettingen en het verspreiden van ziekteverwekkers!Ook hier is het van essentieel belang goede hygiënenormen te hanteren, die voldoen aan de regelgeving rond voedselveiligheid. Voorkom kruisbesmettingen en het verspreiden van ziekteverwekkers!

Detailhandel

Initial helpt als wereldwijd toonaangevende hygiënespecialist de detailhandel met het terugdringen van de kans op besmettingen via oppervlakken, handen en de lucht.

Gezondheidsinstellingen

Onze geïntegreerde hygiëneoplossingen, zoals bijvoorbeeld no-touch dispensers en huidvriendelijke zeep, helpen u besmetting terug te dringen en infecties te voorkomen.

Vind hygiënediensten bij u in de buurt

Locatie niet beschikbaar

Over Initial hygiëne

Al meer dan 50 jaar trots op het voldoen aan de hygiënebehoeften van de Belgische commerciële sector.