03/376 86 60 Neem contact met ons mail ons

Hygiënediensten voor schoonmaakbedrijven

Innovatieve hygiëneoplossingen om schoonmaakbedrijven te helpen hoge hygiënenormen te garanderen ter bescherming van personeel, bezoekers, klanten en bedrijfsterreinen.

Ondersteuning van schoonmaakbedrijven om mensen te beschermen en levens te verbeteren 

Bij Initial begrijpen we als geen ander dat u effectieve hygiëneoplossingen nodig heeft om uw team te beschermen en gerust te stellen - maar ook om een optimale service te kunnen leveren binnen uw sector. De schoonmaaksector is er een die volledig berust op een onberispelijke hygiëne, en laat ons nu net expert tervelde zijn. 

Geïntegreerde hygiëne

Een op maat gemaakte aanpak voor betere hand-, oppervlakte- en luchthygiëneoplossingen ter bescherming en voorkoming van ziekte. Deze diensten zijn zo ontworpen dat ze samenwerken om de infectieketen te helpen doorbreken. Onze deskundigen zullen uw locaties beoordelen en adviseren waar hygiëneoplossingen moeten worden gebruikt.

Innovatieve handhygiëne

Een goede handhygiëne is een van de eenvoudigste en effectiefste manieren om de verspreiding van ziektekiemen tegen te gaan. Onze bekroonde no-touch reeks oplossingen voor handen wassen, drogen en ontsmetten helpt bij het bevorderen van een betere handhygiëne, zowel binnen als buiten de sanitaire ruimte.

Luchtreiniging

Het verminderen van het risico op overdracht van COVID-19 en andere ziekten via de lucht is van cruciaal belang. Onze VIRUSKILLER™ en InspireAir 72 HEPA 13 luchtreinigers zijn ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de overdracht van besmettelijke ziekten te stoppen, waardoor binnenruimtes veiliger worden voor iedereen.

Voorzorgsmaatregelen desinfectie

Ontsmettingsdiensten met voorzorgsmaatregelen helpen een hoog niveau van hygiëne te handhaven. Onze hoogopgeleide technici leveren professionele, regelmatige ontsmettingsdiensten om bedrijven te beschermen tegen besmettelijke bacteriën, virussen en ziekten.

Verbeterde sanitaire voorzieningen

Het innovatieve assortiment hygiëneoplossingen van Initial verbetert sanitaire ruimten, lobby's, restaurants en gemeenschappelijke ruimten. Het Signature-gamma combineert stijl met functionaliteit en helpt de hygiënenormen voor sanitaire ruimtes te herdefiniëren.

Kostenefficiënt en betrouwbaar

Onze diensten en oplossingen zijn ontworpen om een blijvende waarde te bieden, de bedrijfskosten te verlagen en voorspelbare uitgaven mogelijk te maken. Ze verminderen verspilling van verbruiksgoederen en zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Flexibele serviceplanning zorgt ervoor dat de oplossingen op voorraad zijn en beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt.

Hygiëneoplossingen van hoge kwaliteit om aan de behoeften van uw klanten te voldoen

Facility managers kunnen ervoor zorgen dat aan de end-to-end behoeften van de bedrijfsruimte wordt voldaan met de hoogst mogelijke hygiëneoplossingen om de gezondheid van werknemers en bezoekers te helpen beschermen. 

De hygiëneoplossingen op maat van Initial zijn deskundig ontworpen om te voldoen aan de vereisten van uw bedrijf, zodat uw gebouwen hygiënisch en productief blijven.

We worden veelal ingeschakeld om KMO’s te servicen, maar zijn daarnaast ook heel erg ervaren bij het opzetten van hygiëneoplossingen voor grotere bedrijven.

Handhygiëne

Een bekroond assortiment handhygiëneproducten en handzepen en -ontsmettingsmiddelen, geformuleerd om zeer effectief te zijn tegen bacteriën en virussen.

Oppervlaktehygiene

Onze diensten voor oppervlaktehygiëne desinfecteren en ontsmetten oppervlakken, apparatuur en vloeren met effectieve oplossingen die tot 99,99% van de bacteriën en virussen kunnen doden.

Luchthygiëne

Schone, veilige lucht is belangrijker dan ooit. Onze luchtzuiveringsoplossingen kunnen tot 99,9999% van de deeltjes in de lucht, inclusief ademhalingsdruppeltjes, verwijderen.

Onderbreek de reis van de bacterie

Goede hygiënepraktijken zijn essentieel om de overdracht van ziektekiemen te verstoren en gebouwen en de mensen daarin te beschermen tegen verdere risico's, vooral op kruisbesmettingshaarden.

Bekijk de video over de reis van de kiem om te zien hoe gemakkelijk vaak aangeraakte oppervlakken een bron van besmetting kunnen zijn voor personeel en klanten.